OJB

En blogg om all mellan himmel och jord

Är det dags att ta tag i träningen?

Många kanske tänker att det är udda att dra igång med träningen nu, i sommar. Ofta är det ju efter sommarens alla lata dagar, eller efter julens allt ätande som man gör det. Men, det passar alltid bra att börja träna. Fördelen att göra det på sommaren, är ju att du kan testa på en massa olika saker ute. Varför inte börja med klättring till exempel? Det är rätt smart att gå till en klubb för att lära dig grunderna. Det är ju en del säkerhet att ta i beaktning när man klättrar. 

Andra kul sommaraktiviteter

Under sommaren har du ävern möjlighet att testa på andra saker. Kanot, eller kajak är till exempel superskoj att göra och skönast att ägna sig åt under sommaren. Paddla SUP är en annan bra sak du kan göra om sommaren. Det är stand up padle som det står för, alltså att man står upp och paddlar.

Hitta det du gillar

Ska man träna, så ska man göra något man gillar. Om du avskyr att springa, så hitta något annat. Tränar du mycket, så testa tillskott, läs mer här om det. Sommaren är ju bra tid att testa dig fram till vad du gillar att göra. Det är bara att söka efter olika sporter, idrotter med mera för att se vad det är du kan tänka dig att göra. Sedan testa på det. Om du gillar det, så är det ju bara att fortsätta med det sen.

13 Jul 2021