OJB

En blogg om all mellan himmel och jord

Fisk är både gott och nyttigt

Något som många delar olika åsikter om, det är huruvida fisk är gott att äta, eller inte. När jag var ung, så var jag inte mycket för att äta fisk. Men nu är jag riktigt förtjust i det. Det är ju dessutom väldigt nyttigt att äta det! En stor fördel med fisk är att det går göra så mycket olika rätter med det. Dessutom få till olika smaker, beroende på vilken fisksort man väljer. Fisk kan kokas, stekas, paneras, ugnsbakas, grillas och så vidare. Många tror det är svårt att laga fisk, men det är det inte. Bara man är varsam och tar det i rätt steg.

Smart köpa fisk online

Den som inte bor i en kuststad eller har tillgång till en fiskaffär eller fiskbil, den kan köpa fisk online. Det hos Sydfisk. Det är hur smidigt som helst att beställa från dem. Man får fisken hem till dörren, i en obruten kylkedja. Hos dem finns det även skaldjur.

Gott med sushi

Något jag nyligen lärt mig uppskatta, det är sushi. Många tänker att fy, blä, rå fisk, men vet ni vad, det är riktigt gott. Jag har dock bara köpt färdig sushi, men skulle gärna vilja lära mig laga det! Funderar på att köpa hem det som behövs och sedan testa mig fram. Finns ju massa bra videos på nätet som visar hur man ska göra. Så det får bli nästa projekt här hemma.

2 Sep 2021