OJB

En blogg om all mellan himmel och jord

Rätt skönt att slippa städa allt själv

Länge hade jag det som rutin, att varje torsdag eller fredag efter jobbet, så städade jag hela hemmet. Ville ju ha det rent och fint inför helgen. Men det var ju alltid ett par timmar det tog och så letade jag tips och fann att man ska göra lite varje dag så man slipper ta allt på en dag. Det fungerade väl så där får jag säga om jag ska vara ärlig. Men så sa en vän, att varför anlitar du inte en städfirma? De har ju hemstädning en gång per vecka. Innan har jag tänkt det att, nä jag vill väl inte släppa in okända människor i mitt hem. Men så tänkte jag, att asch, jag testar väl en gång.

Så smidigt!

Alltså, att låta städfirman komma hem till mig och städa den där första gången, det är det bästa jag gjort. De städade snabbt och effektivt och rent blev det. Jag kände att, ja jo, detta är för mig! Sedan dess så kommer de en gång per vecka och städar och det är så skönt att få den hjälpen.

Om även du vill anlita en städfirma, kanske en flyttstädning Malmö, gör då det! Städcompaniet erbjuder flyttstädning i Malmö till exempel.

Annars, om du inte bor nära, kolla i din stad vad det finns för alternativ. Jämför dem med priser och vad som ingår och vad som kostar extra. Kolla även om de står för städmaterial eller om du måste ha det hemma. 

24 Jan 2022