OJB

En blogg om all mellan himmel och jord

Allt svårare att hitta bra lokaler

Det fanns en tid då utbudet av fastigheter - såväl bostäder som lokaler - var större än efterfrågan. Det är svårt att tänka sig idag när situationen är helt omvänd. Den som söker ska finna, heter det ju, och så är det säkert, men det betyder inte att det är en enkel sak att få tag på n bra lokal i dag. Man hittar på allt mer kompakta lösningar för allt från kontor till lager - yta blir dyrare i takt med att vi blir fler människor. Det är förstås ren logik.

Hett tips!

Ett hett tips för den som söker efter lediga lokaler i Trollhättan är att kontakta Wallexia. Jag befann mig nyligen i situationen att behöva hitta en lokal i nämnda ort och nämnda företag gjorde det ganska enkelt för mig. Att anlita en förmedlar när man söker efter bostäder och/eller lokaler är nog i de allra flesta fall att göra sig själv en stor tjänst.

Wallexia Fastigheter var professionella från början till slut och jag fick tag på min lokal snabbt och lätt - efter att själv, utan resultat, ha försökt leta i vad som kändes som evigheter. Jag är supernöjd!

Alla måste ta ansvar

För att vi ska kunna ha ett frodande samhälle så känns det som att vi alla måste ta ansvar. Den som inte behöver en stor lokal bör inte hyra en, utan låta den passera till någon som behöver utrymmet bättre. Är man egenföretagare kan man hyra kontorsplats istället för en helt egen lokal etc. Vi måste nog börja samarbeta på samhällsnivå för att alla ska få plats i vårt framtida samhälle...

8 Jun 2018