OJB

En blogg om all mellan himmel och jord

Fastna inte med fingrarna i plånboken!

Brukar du också fastna med fingrarna i plånboken? Jag brukar det. Det är bara för att min plånbok är så full. Full med kort, foton på barnen, mannen, full med sedlar, gamla kvitton och minneslappar. När jag sedan ska betala finns det inte en chans att jag får tag i korten när jag ska betala. Det är som om mina fingrar har växt sig tredubbla bara för att jag snabbt vill få fram kreditkorten. Då blev jag så glad när jag såg Secrid Wallet från Living Studio.

Så fungerar Secrid Wallet

Som du kanske ser på bilden ser du en liten spak längst ner på plånboken. Istället för att fippla med fingrarna i plånboken, petar du på spaken och korten skjuts upp. Då blir det lätt för dig att välja det kort som du behöver få tag i just i den stunden. I övrigt fungerar den som vilken plånbok som helst, du får rum för andra kreditkort, sedlar, kvitton och annat nödvändigt. En liten knapp stänger hela plånboken så allting stängs in. Ett aluminiumhölje skyddar dina kreditkort och kan därmed inte avmagnetiseras.

På Living Studio hittar du fler användbara prylar

På Living Studio hittar du mer än användbara plånböcker. Här hittar du prylar både till dig och ditt hem. Living Studio är en nätbutik som gör att du var som helst i Sverige kan beställa hem det du vill ha, betalar och får hem din beställning gratis då du handlar för minst 500 kronor. Bor du i Lund får du dem hemkörda gratis. In och kika!

6 Sep 2017