OJB

En blogg om all mellan himmel och jord

Fint hemma

Hemmet är ens tillflyktsort; platsen där man alltid kan känna sig avslappnad, trygg och tillfreds. Det är i alla fall så det ska vara. Visst kan vi hänga upp oss på saker i våra hem, som kanske inte är precis så som vi skulle önskat, men har man bara en liten plan så kan man få det supermysigt hemma även med små medel. Tålamod kanske behövs, och en plan - som sagt - men inte alltid en himla massa pengar.

Ny soffa med tillhörande soffbord

Själv har jag länge velat ha en ny soffa med tillhörande - matchande! - soffbord. Att välja just soffa och soffbord känns som stora val - det är möbler man ska bo med för en ganska lång tid framöver. En soffa måste vara både snygg och skön och ett soffbord måste matcha hemmet, soffan och behoven man har framför till exempel TV:n. Jag surfade runt i ett otal möbelbutiker och har väl nu en ungefärlig idé om vad jag är ute efter.

Under mina sökningar hittade jag en del nya butiker och den som gjorde mest intryck på mig var wegot.se. Wegot är en möbelbutik som säljer möbler online i första hand, även om det finns ett par fysiska butiker i landet också. De har massor av möbler - riktigt snygga möbler! - till jättebra priser. Jag har faktiskt hittat både soffan och soffbordet som jag vill ha hos Wegot.

Vit eller grå?

Jag har bara valet av färg kvar, velar på om jag ska satsa på vit soffa - som jag drömmer om - eller om jag ska låta förnuftet styra och ta en grå...

14 Nov 2016