OJB

En blogg om all mellan himmel och jord

Led belysning miljövänligast

Behöver du bättre och starkare ljus på din bil? På Visionize.se kan du välja vilka sorts led lampor till din bil. Här hittar du led ramper som du kan montera på din bil. Har du halogenlampor kan du även konvertera dem till led lampor. Led lampor har en lång hållbarhet, de är miljövänligare än andra lampor. De är ekonomiska, kraftigare och därmed ger dig bättre syn i mörkret.

Byt till led lampor

Vill du byta ut dina halogenlampor mot LED lampor kan du hitta rätt utrustning på Visionize.se. 5S LED konvertering efterliknar halogenlampor med en jämn och fin ljusbild men som inte bländar. Lamporna har dioder från Philips och är extremt hållbara. De har led konvertering med inbyggd Canbus och som kan lösa problem med felkoder i bilen. Deras led dioder har lång hållbarhet i minst 10 år.

Här hittar du dem

På Visionize.se hittar du led belysningsprodukter till konkurrenskraftiga priser. Genom att köpa direkt från tillverkare utan mellanhänder kan priserna hållas nere. Förutom import, export och försäljning av belysningsprodukter kan du beställa montering av dina led lampor om du bor i Göteborgstrakten. De har en mobil verkstad som snabbt och smidigt kan vara ute hos kunden och montera produkterna. OM du så önskar kan du beställa specialtillverkade led lampor med eget varumärke, utseende och färger.

25 Sep 2017