OJB

En blogg om all mellan himmel och jord

När du behöver heta arbeten

Behöver du någon som kan heta arbeten i Uppsala. Med heta arbeten, ska sägas, menas alla arbeten som inkluderar etsning, svetsning, lödning och så vidare. Behöver du stålkonstruktioner, smidesarbeten, samt dörr- och fönsterpartier i Uppsala kan du ringa Aksa Svets & Montage som tillverkar stålstativ, stålstommar och alla slags stålkonstruktioner i deras smidesverkstad i Uppsala.

Gör smide till räcken och trappor

De är duktiga på smide till trappor och räcken, staket, grindar eller skärmtak. De både tillverkar och monterar dörrar och fönster och fönsterkarmar i Uppsala. De kan utföra truckarbeten också. Vill man ha det där lilla extra i svetsarbeten kan man alltid ringa Aksa Svets & Montage i Uppsala. Där har de egen verkstad med egen maskinpark som nytillverkning eller före reparationer. De har arbetat sedan 1982 i Uppsala. För att få arbeta med heta arbeten måste man få ett certifikat för heta arbeten eftersom man måste kunna säkerheten kring de heta arbeten man ägnar sig åt. För att få certifikaten måste man gå en utbildning eller kurser.

Behöver du körkort?

Om du ska gå en kurs i heta arbeten, så är det bra att ha egen bil och körtkort och ta sig till utbildningen. Om du inte tagit det, så börja med det! Du kan få möjlighet att till exempelvis testa halkbana västerås, så väl som genomgå riskettan och risktvåan och mycket mer.

 

4 Dec 2017