OJB

En blogg om all mellan himmel och jord

När du behöver städfirma i Stockholm

Att städa är något som ofta tar mycket tid. Själva tycker vi det är extremt trist att göra. Folk städar på veckorna eller så tar de helgen till att röja upp. Det finns så mycket annat att göra som är roligare med den tiden man lägger på städning. Gör som oss och anlita en Städfirma Stockholm som gör det åt dig. Det är bland det bästa vi har gjort. Vi har valt att anlita Städenergi, som utför flera olika sorters städning åt både privatpersoner och företag.

Flyttstädning i Stockholm

Städenergi städar inte bara veckovis utan de utför även flyttstädning Stockholm. Så ska du flytta inom kort, så är det smart att boka in dem. De erbjuder även andra typer av städningar förutom hemstädning och flyttstädning. Hos Städenergi kan du boka in storstädning, visningsstädning, byggstädning, kontorsstädning. Dessutom har de fönsterputsning, trappstädning och golvvård. Det innebär att både privatpersoner och företagare kan anlita denna städfirma i Stockholm.

Städhjälp kostar inte så mycket

Man kan läsa en artikel i DN att det kan löna sig att anlita en städfirma i Stockholm istället för hemtjänst om man är äldre. Detta tack vare RUT-avdraget. Med detta avdrag blir olika städtjänster oftast mycket billiga. Så billiga så att de konkurrerar ut hemtjänsten. Även du som inte har hemtjänst tjänar på att anlita en städfirma. Du tjänar tid, att lägga på roligare saker att göra än att städa ditt eget hem.

4 Apr 2016