OJB

En blogg om all mellan himmel och jord

När man har behov av cykelverkstad & cykelservice i Stockholm

När man har en cykel, oavsett modell så kan det vara så att den behöver service eller reparation. När det kommer till "vanliga" cyklar så kan man göra en del själv. Har man dock satsat på en elcykel är det bra att gå till en cykelverkstad som kan detta med att reparera elcyklar. Det finns en bra Cykelverkstad i Kungsholmen, som utför cykelservice i Stockholm. Denna cykelverkstad Kungsholmen finns hos Elcykelpunkten. Hos dem kan du inte bara få service och reparationer, de säljer även elcyklar.

Funderar på att satsa på en egen elcykel

Aneldningen att jag har koll på detta med cykelservice i Stockholm är att en kompis nyss lämnade in sin elcykel för service. Jag har testcyklat på den och jag gillar den! Jag har haft funderingar ett tag på att köpa mig en egen. Det finns ju många fördelar med att köpa en elcykel faktiskt. Just att den har en liten motor, som hjälper till i backar och motvind, det är ju perfekt. Jag har just nu en gammal damcykel jag cyklar på, men den sjunger på sista versen så att säga. Ska man då köpa en ny cykel, så kan man ju satsa på att skaffa sig en elcykel, eller hur?

Vet var man lagar den

Fördelen är ju att köper jag min elcykel, hos Elcykelpunkten, så kan de även hjälpa till med reparationer och service efter som att de utöver sin butik har en cykelverkstad. Det är ju perfekt!

31 Dec 2018