OJB

En blogg om all mellan himmel och jord

Rosenrot mot trötthet!

Jag har det senaste kännt av en sån otrolig trötthet, men fick då rekommenderat att jag ska testa att använda rosenrot. Hade inte hört talas om denna innan, så sökte lite på det. Som  ni ser på bilden är det en vacker växt, som tydligen använts i flera hundra år som ett slags läkemedel. Det har använts för att bota sjukdomar. Idag kan man använda rosenrot som ett kosttillskott och då mot trötthet, för det ger en uppiggande effekt. Dessutom sägs det att rosenrot även lindrar nedstämdhet och ökar mental prestationsförmågan.

Många använder sig av rosenrot just under vintern, då det är som jobbigast för många. Det är mörkt och kallt, man är trött och nedstämd. Jag ska leta efter rosenrot bäst i test och sedan beställa hem tänkte jag.

Hitta kosttillskott på nätet

Letar man efter rosenrot bäst i test eller kosttillskott överhuvudtaget på nätet så får man ganska många resultat. Hittade en kosttillskottguide, som berättar mer om olika kosttillskott och den ger även länkar till flera bra ställen där man kan köpa rosenrot så väl som andra kosttillskott. Tror att det är bra att äta en del tillskott, för allt får man ju inte i sig via maten. Det gäller ju vitaminer, mineraler och sånt. Sedan som sagt kosttillskott är bättre för att pigga upp och lätta upp nedstämdhet tycker jag än att få något utskrivet från en läkare. Sådana piller vill jag allt hålla mig ifrån och istället satsa på naturliga preparat i form av kosttillskott.

6 Dec 2017