OJB

En blogg om all mellan himmel och jord

Satsa på att må bra

Att må bra, det är något vi alla vill göra. Sedan finns det så klart olika förutsättningar för det och olika sätt att må bra på. Dels är dt kroppsligt dels är det själsligt. Hur man mår inuti kanske inte är så lätt att påverka, alltid. Men mår kroppen bra, så brukar resten haka på. Just att röra på sig lite, det är ett sätt att få din kropp må bra. Våra kroppar är skapta för att röra på sig. Det är inte ett måste att träna på elitnivå. Men gör du det, läs mer om tillskott på fitline-sport.se. Det räcker att du kommer ut, med stavar, eller med hunden och aktiverar dig lite.

Tänk på vad du äter

Mycket av det vi stoppar i oss, det gör faktiskt att vi inte mår så bra. För mycket fett och för mycket socker är inte bra till exempel. Nu säger jag inte att du alltid ska låta bli att äta det. Jag brukar säga att allt är tillåtet att äta, men inte alltid. Samt inte vräka i sig. Men tänker man tallriksmodell och äter efter det på veckorna, så kan man unna sig lite mer på helgen.

Det finns andra sätt att må bra på med, så sett. Det är inte bara kost och motion som påverkar. Du kanske kan hitta just den grej som får dig att må som allra bäst? Eller vet du redan vad det är? Fortsätt isåfall!

10 May 2019