OJB

En blogg om all mellan himmel och jord

Slösa inte din tid

Vi är alla olika. Tur är väl det. Jag skulle inte vara det minsta road av att träffa 511 kopior av mig själv på väg till jobbet, på jobbet och efter jobbet. Inte heller skulle jag ha lust att bo med mig själv. Som tur är finns det dryga 7 miljarder unika människor här i världen och vi blir ju allt fler. Ja nu var det ju inte befolkningsfrågan vi skulle diskutera här utan, det att vi alla är olika. Med det följer att eftersom vi är så olika, är vi alla bra på olika saker. Jag vet vad jag är bra på, och därmed också vad jag inte är bra på.

Duktig egen företagare

Jag är duktig egenföretagare. Med det sagt vill jag påstå att jag är driven, optimistisk, gillar att lösa problem och vill presentera bra lösningar för mina kunder. De blir tacksamma för de lösningar jag presenterar för dem och betalar mig. Det jag inte är bra på, är att driva in de fakturor som jag inte fått betalt för. Dessutom skulle jag verkligen behöva någon som faktiskt höll koll på mina fakturor. Jag har fått tips om att det finns företag som köper ens fakturor, om jag alltså är villig att sälja fakturor till dem. Det är en väldigt bra lösning på mitt problem.

Nu har jag löst problemet

Se där, nu har jag löst problemet medan jag skrev detta. Det finns faktiskt företag till det mesta här i världen och det är jag glad för. På det sättet kan jag ägna mig åt mitt företag och slipper slösa tid på oväsentligheter. Tack för ordet!

25 Aug 2017