OJB

En blogg om all mellan himmel och jord

Vackraste bröllopet någonsin

I helgen som var, så var jag nere i Skåne på bröllop. Det var ju pingsthelgen nu, en av de mest vanliga bröllopsdagarna. Det var en nära vän till mig som gifte sig och det var en lyckad dag. Vädret var ju helt fantastiskt, strålande sol, blå himmel och ett mycket vackert bröllop. Anledningen till att vi var nere i Skåne är att min väns man kommer därifrån. De möttes när hon började plugga nere i Lund. Sedan dess har de hållt ihop och nu var det då dags att knyta banden. Det var som sagt ett mycket vackert bröllop och jag stannade hela helgen där nere.

Fler bröllop inplanerade

Jag har faktist två bröllop till att gå på i sommar. Har två andra vänner som ska gifta sig. Även dessa kommer nog att bli helt fantastiska. Det är ju alltid kul med bröllop tycker jag. Att få se två förälskade människor lova trohet till varandra, sen ha en trevlig fest tillsammans. Det är lite lustigt bara att alla mina tre närmaste vänner väljer denna vår och sommar att gifta sig. Men jag klagar inte, jag gillar ju bröllop som sagt.

Bröllop kräver planering

Jag är imponerad över hur väl de hade planerat sitt bröllop, det jag var på i helgen. Men så hade de ju också planerat i ungefär ett år. Det är väl ungefär den tiden man behöver ha på sig för att få det perfekta bröllopet.

25 May 2018